Hoppa till sidans innehåll

Tjenare. Jag Tävlade I Cloettaspelen I Linköping. Det gick ganska bra. Men först berättar jag om dagen.
Robin Örnstedt, Mikael Möller och jag skulle tävla. Vi blev hämtade hemma hos Mikael vid klockan 07.00 på morgonen av Erik Lindqvist. Han valde själv att köra oss. Vi “tvingade” inte honom att göra det.
När vi hade kommit halv-vägs till Linköping stannade vi vid en Shell mack och köpte lite dricka och mat.
När vi kommit fram till Linköping så började jag och Mikael värma upp lite för vi skulle tävla först. Vi åt ett kexchoklad var och drack mycket vatten.
Vid klockan 11:40 började spjuttävlingen för mig och Mikael. Jag började med ett ganska bra kast. 45,62m. Det kastet hade jag vunnit tävlingen på. Men jag gav inte upp jag ville få nytt PB! I andra kastet fick jag nytt PB, klubbrekord och 1:a platsen på 46,97m men jag ville nå över 47 meter nu så på tredje kastet fick jag till det ordentligt… 49,14m!!!! Jag blev jätteglad men ändå jättesur! Hade varit skönt med ett kast över 50m I år. Mikael slutade 4:A men det var bra för det var hans första tävling. Nu tänker ni att vi var bara fyra personer I tävlingen, men där har ni fel! Vi var 7 stycken. Jag vann med 4,5m över 2:an.
Robin sprang fort och kom 2:a I sitt lopp men 1:a I sin årsgrupp för den som vann var P17! Robin sprang på 12.25 eller något liknande. Mycket bra för det var också hans första tävling.
Arrangemanget kunde varit bättre. Den gamla gubben som snackade var jätteseg och det tog över 1.5h för att dela ut medaljerna!!!!! Så vi fick vänta länge… De får va lite bättre organiserade nästa år om jag ska åka dit igen! Hoppas inte gubben är där då…
 
 
 
Hej så länge!
 
 
Jonathan Harley

Skribent: Visa Aikio

Postadress:
Rydö Allmänna SK - Friidrott
Godhult 104
31491 Hyltebruk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link