Hoppa till sidans innehåll

Tjena!

Jag var och sprang Falkenbergsstadslopp den 31 Juli 2010. Totalt vadet 930 startande. Innan start gick jag ställde mig i den så kallade¨Elitgruppen¨.

Upplägget va att det det lite lugnare första kilometernän vad jag gjorde i Varbegrsloppet. När startskottet hade gåttförsvann täten iväg i riktigt hög fart, jag tog det desto mer lugnare.Första kilometern passerade jag på 3.32, och då hade jag väldigt mångaframför mig.

Började att avancera genom fältet och plocka placeringar.Vid kilometer tre, stannade klockan på 10.52. Och då låg jag 8sekunder före mitt personliga rekord på 36.56.Men under kommande kilometrar blev det ritkigt varmt, jag missde attta vätska och banan började bli väldigt jobbig!

Jag passerade 5km på18.26, och låg då endast 2 sekunder före mitt pers. Jag visste att detskulle bli tufft ända till mål. Jag kände mig fräch ända till 8kilometern, men då stumnade jag en del och blev omsprungen av 4 andralöpare.Med bara några hundra meter kvar till mål kom en jobbig backe tillupploppet. Väl på upploppet spurtar jag allt vad jag har och springer i mål på 37.39!

Då va jag tvungen att spy strax efter mål linjen.

Lite missnöjd att jag missade att slå mitt pers, men det va en riktigtkul tävling. :)

Mvh Erik Blommegård

Skribent: Visa Aikio

Postadress:
Rydö Allmänna SK - Friidrott
Godhult 104
31491 Hyltebruk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link