Hoppa till sidans innehåll

Året 2020 blir kanske inte riktigt som vi förställt oss, många tävlingar har fått ställa in så också Älglöpet :-(

Men vi vill redan nu slå ett slag för Älglöpet 2021!

2021 är vi tillbaka i samma gamla vanliga tappning igen, med 5km och 10km för dam och herr samt 5 km för p/f 16 och någon lagom sträcka för de minsta. 

Har ni några idéer på hur Älglöpet kan utvecklas, något som saknas eller som borde göras annorlunda så tveka inte utan hör av er till Rydö ASK, lämpligen via mail. Rydö ASK är en förhållandevis liten förening men med ett stort hjärta för träning/rörelse och tillsammans kan vi få flera att upptäcka glädjen i rörelse!

Saknar ni tävlingsnerven eller bara önskar ett träningspass i tävlingstempo vill vi bara upplysa om att Älglöpet-banan är öppet året om! 

Ta med en kompis, som så önskas, samt en gps-klocka och spring Älglöpet-banan och var med och tävla om priser som delas ut i samband med 2021 Älglöp.

Pris delas ut till bäste dam och herr (på 1 varv/5km) samt två utlottade priser. För att delta i tävling krävs att man logga sin runda med gps-klocka samt fota denna och posta på Rydö ASK´s facebooksida. I fotot ska synas; tid, distans samt karta (så att det syns att det är älglöpet-banan). Tävlingen pågår fram till och med siste december 2020.

Skribent: Sanna Larsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Rydö Allmänna SK - Friidrott
Godhult 104
31491 Hyltebruk

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link